♥Idézetek♥

Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod, hogy az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ér, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted gyűrötten, kócosan, mégis boldog vagy :) <3

MENÜ

Csücsörítős csók: a szégyenlős különc

Rövid, elővigyázatos, és gyors-ez a típus nem engedi, hogy a szenvedély vagy egy bensőséges pillanat a hatalmába kerítse. Távolságot tart, fél a közelségtől és a kötöttségektől. Nem könnyű megszerezni, de megéri a fáradozás, mert ha megtanítod, hogyan mutassa ki érzéseit, kiváló társ lesz belőle!

Tipp: Nézz mélyen a szemébe, óvatosan vedd kezedbe az arcát, és húzd magadhoz. Hidd el, nem fog ellenkezni!


Nedves csók: a túlbuzgó kezdő

Úgy csókol, mint egy kiskutya? Ne ess pánikba, egy kicsit talán tapasztalatlan az illatő, ezért a túlzott lelkesedés. Az első pár hétben neked kell majd viselned a nadrágot, de lehet, hogy ez midig így marad! Feltehetően nem ő az igazi, ha te egy kapcsolatban biztonságra és védelemre vágysz.

Tipp: Addj időt a másiknak, próbáld meg finoman megmutatni neki, hogyan csókoljon!


Francia csók: az őnző macsó

"Milyen voltam?"-ez a leggyakoribb kérdése. rögtön a lényegre tér, nem teketóriázik. Hiányzik belőle a romantika. Sajnos ez a típus többnyire szemtelenül jóképű. Hidd el, reménytelen esetről van szó, aki ennyire el van szállva magától, annak nem segít semmi.

Tipp: Ha ilyen sráccal találkozol, mindig maradj egy kicsit titokzatos, ne mutasd ki, mennyire csodálod, így tovább megőrizheted a szerelmét.


Beborító csók: a majdnem tökéletes

Kezében tartja az arcát és ezer apró csókkal halmozza el? Gratulálok megtaláltad a majdnem tökéletes srácot. Az ilyen csókok azt sugallják, mindenhol szeretné megérinteni, minden részét kedveli! Hunyd le a szemed, és élvezd a romantikus kényeztetést!

Tipp: Viszonozd az apró csokokat. Így érezni fogja, hogy te is rajongsz minden egyes porcikájáért! Ez pedig biztosan elbűvöli.


Mr. csók: a csókok hosszú embere

Ez a srác imád csokolózni, hosszú gyengéd csokokkal halmoz el téged. És nem akarja, hogy abbamaradjon az egész. Ez a típus imád ágyban csokólozni, mégha nem is történik semmi más, akkor is romantikus.

Tipp: Ezt a srácot, nem hagyd elmenni, és ne félj attól, hogy nem bírod megtartani. Viszonozd a hósszú csokokat. És ami fontos, hogy kezdeményezz te is!!!!


 

 

Asztali nézet