♥Idézetek♥

Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod, hogy az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ér, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted gyűrötten, kócosan, mégis boldog vagy :) <3

MENÜ

Egy másik szívszorító történet

Fizika óra van, én mellette ülök, nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét. 
Ő Rám néz, és mosolyog, de Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond "legjobb barátom".Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám, és elkéri a matekfüzetem. 
Én odaadom neki, Ő Rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja: köszi! 
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és, hogy nem akaro,, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz Rám, és Én ezt tudom. 
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülöksír...sír mert szakított a barátjával... 
Én megvígasztalom, ő átölel, érzem, hogy majd kiugrik a szívem. 
Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja: köszi. 
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akatom Őt, és, hogy nem akarom, hogy csak a barátok legyünk, de Ő nem így néz Rám, és Én ezt tudom. 
Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyitványát. 
Ő Rám mosolyog, Én el akarom mondani, hogy szeretem, hogy akarom Őt, és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz Rám, és Én ezt tudom. 
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. 
Ő még szebb, hosszabb, és szebb a haja, az arca, gyönyörű nő. 
Az utolsó nap Ő Rám mosolyog, és az arcomra nyom egy puszit. 
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz Rám, és Én ezt tudom.  Eltelik rengeteg idő, Én minden héten beszélek vele telefonon...és megkapom a szörnyű hírt... 
Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörű arcát, potyognak a könnyeim. Már nem mosolyog Rám, és már nem kapok Tőle puszit. 
El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő már nem tudhatja ezt. 
Később felmegyek a szobájába, meglátom a naplóját, és a következőket olvasom: " Rám mosolyog, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz Rám, és Én ezt tudom.


 

 

Tragikus Történet

Volt egy 17 éves srác, aki az anyukájával élt, és rákos volt. 
Egy napon sétálgatott a városban, és egy zeneboltban meglátott egy nagyon szép lányt.Bement, de nem tudott megszólalni. A lány megkérdezte tőle: - segíthetek?Erre Ő nem is nézte, hogy milyen CD-t vett ki, és mondta, hogy ezt kéri.A lány kérdezte, hogy becsomagolja e, a fiú azt mondta, hogy igen.A lány bement a raktárba, és becsomagolva átadta a CD-t.A srác onnantól kezdve, mindennap bement, és vett egy CD-t.Egy idő után, vett egy szekrényt a sok CD-nek.Meg akarta hívni a lányt, de nem, úgyhogy egyik nap, otthagyott egy cetlit a boltban, a telefonszámával.Amikor a lány felhívta, az anyukája vette fel a telefont, és elmondta, hogy a fiú, épp aznap halt meg.A lány mesélt a CD-kről, és a nő megtalálta a szekrényben a sok sok CD-t, becsomagolva.Kibontotta, és talált benne egy üzenetet: nem megyünk valahova szórakozni együtt.És minden CD-ben ugyanaz az üzenet volt, csak a srác nem volt elég figyelmes.


 

 

 

,,Nagyon boldog vagyok egyedül..."

15 eves voltam es a masodik baratom eppen szakitott velem. Ez egy keddi napon tortent..kiakadtam persze,de annyira megsem h masnap ne menjek iskolaba. Vegul rajottem h ez az egesz csak egy fellangolas volt,nem is erdemes foglalkoznom ezzel. A kapcoslatunk egy honapig tartott.

Aztan azon a heten csutortokon egy jobaratom (18eves) odajott hozzam es bezselgettunk..kerdezte miv ujsag velem en emg meseltem neki h szakitottak velem. Erre o is elkezdtem mondani h valoszinu o is szakitani fog a baratnojevel mert kezd fura lenni a dolog..es utana kijelentette h inket az isten is egymasnak termetett es h randizni szeretne velem. En persze cska nevettem mert nem ugy ismertem h ez o pont komolyan gondolja...

Aztan jott a tavaszi szunet egy hetig nem is beszeltunk...de utan a suliban egezs vegig egyutt voltunk. Az osszes szunetet atbezseltuk es meg orak utan is ultunk a parkban es beszelgettunk.Aztan o penteken elutazott es egy nagy olelessel koszontunk el...megigertette velem h amikor vasarnap hazajon en kint fogom varni a vonatallomasnal. Es igyis lett..en addigra mar kezdtem nagyon odalenni erte es mar latszodott az egezsen h valami lesz Es mikor emntunk haza a metron megcsokolt..5 honapig jartunk..feleljthetetlen ot honap volt. Szerelmesek voltunk es o volt az elso akinek odaadtam magam. Imadtam a csladjat, nyaron sokat voltunk egyutt. Egy komoly veszekedesunk volt cska de hamar kibekultunk. Szoval fantasztikus volt.
Aztan anyukam elkoltozott tolunk emrt allast kapott kulfoldon..nyaron. Es agusztus kozepen kijeletette h mi is megyunk es szeptembertol uj iskolank lezs egy idegen orszagban. Erre rogton felhivtam ot..sirtam es o probalt megnyugtatni. Aztmondta semmi baj amjd megoldujk valahogy. Szoval nagyon kedves volt..de azutan minden megvaltozott..mar cska akkor szolt hozzam amikor kedve volt..es kicsit el is hidegultunk...Agusztus utolso heteben felhivtam h talakozzunk mert ezt meg kell bezselni.Masnap a parkban ossze is futottunk es szepen kitalatam neki mindent.Az osszes problemamat es aggodalmaimat..majd o kozolte h azert volt ilyen velem az utobbi napokban mert probalta magat hozzaszoktatni ahhoz h en mar nem leszek ott.Teljesen kesz volt..megkerdeztem tole h ezt megis mikor akarta volna velem kozolni..erre o cska annyit modnott h nem fogja tudni tovabb folytatni barmennyire is szeret..teljesen kezs voltam. Aztan 5 napra az iskolannka egyutt elutaztunk egy taborba ahol vegig keresztul nezett rajtam es egy szot se bezseltunk..majd utana mielott meg elkoltoztem egyszer talakoztunk ahol mar cska mint ket barat bezselgettunk..a vegen pedig megolelt es csak annyit mondott h vigyazzak magamra.borzaszto erzes volt.
Soha tobbet nem bezseltunk utana..es ha talakoztunk neha veletlenul (mert visszajorok a suliba) cska koszontunk egymasnak es mentunk tovabb.3 honapig probaltam magam tultenni.Sikerult es msotmar nem jar folyton az eszemben. Nagyon boldog vagyok egyedul es kezdem meg talalni magamat vegre. Ugy gondolom h 16evesen ilyenen tullenni fantasztikus dolog..szamomra felbecsulhetetlen erzelmekkel gazdagodtam es rengeteg hibamat hozom helyre amiket akkor elkovettem. Arra az ot honapra pedig ugy gondolok ahogy gondolni kell. Tisztelettel es boldogsaggal.

Volt egy lány...
Volt egy lány ki szeretett egy fiút,ebből a szerelemből nem volt kiút.
A lány egy ideig nagyon szerette,majd kis időre, elfelejtette.
A lánynak volt új szerelme,de, a fiút nem feledte,
Elmúlt a szerelem,s a lányban megerősödött a régi érzelem,
Találkoztak hétvégente,a fiú nem tudta hogy ő a lány szerelme.
Hogy a fiúnak tetszett  lány az már csak talány.
Többen mondták, hogy a fiú szereti,de, nem nagyon keresi.
Egyszer egy őszi napon,a fiú szerelmes lett nagyon.
Látta a lány a fiút mással ölelkezni,forrón szenvedélyesen csókolózni.
A lány nem bírta szenvedett,gondolta másik fiút kereshet.
Hetek teltek el a lány feladta,és leugrott a hideg habokba.
A fiú halotta a halál hírét,futva rohant a temetőbe és sírt.
Rájött mást nem szeret,és hogy nála jobbat soha nem kereshet.

 

 

 

Ahogy megpillantottam ugy ereztem,mintha a szivem ezer szinben kezdene el tundokoni!!:) Hirtelen megvaltozott a vilag,hisz szerelmes lettem... Akkor ismertem ot meg,nem tudtam semmit sem rola csak a nevet,de nekem az is eleg volt...:)Sehogy sem tudtam ot kiverni a fejembol,vele ebredtem es alomba is o ringatott!! 1 suliba jartunk,ezert minden nap osszefutottunk,ilyenkor lopva neztuk egymast es le-le sutottuk szemunk,nem tudtam mit erez o,hisz voltak jelek,de elterok... Folyton tortem a fejem azon,hogy mi is tetszhet benne olyan nagyon,de nem kaptam ra valaszt!! Vartam es minden este azert imadkoztam,hogy barcsak elhivna randira,meghallgattak imam,hisz elhivott... Egesz nap a felelem volt bennem,de kozben nagyon orultem!!:D Eljott az ido...meglepo modon pontos volt,leultunk 1 padra az iskola folyoson es elkezdtunk beszelgetni!! Nem kozvetlen melle ultem le,hanem 1 kicsit tavolabb,az elso 3 mondat utan mar teljesen megszunt bennem az idegesseg...idkozben azt vettem eszre,hogy egyre kozelebb ul es a vegen a karjaiban talatam magam,vegigfutott rajtam a hideg,es a szivem majd ki ugrott a helyerol... Tobb,mint 2 es fel orat ultunk ott es akkor o csak az enyem volt es nem szamitott senki es semmi!! Eljott az ido,haza kellet mennem,felalltunk o megfogta mindket kezem es melyen,nagyon melyen a szemembe nezett,es feltett 1 kerdest:Bucsu csok vagy bucsu puszi?? En erre elmosolyodtam es azt mondtam neki,hogy dontson o,hiszen szerettem volna tudni,hogy o mit akar!!:)1 percig neztunk egymas szemebe a vegen azt felelte,hogy: Jo akkor dontok en!!! Elengedte a bal kezem es atkarolta a derekam,majd magahoz huzott es lehunyt szemmel megcsokolt!!:)Meg eletemben egyszer sem ereztem akkora boldogsagot,mint a abban a masodpercben,amikor a szaja a szamhoz ert,mert akkor az a boldogsag az egig emelt!!:D A csok utan elkoszontunk es zuhogo esoben,fulig ero mosollyal mentem hazafele,teszem hozza esernyo neluk!! Masnap vartam,hogy lesz valami,de csalodnom kellett,ugy viselkedett velem,mintha tegnap semmi sem tortent volna... Beszeltunk es azt mondta,hogy nem akar tolem semmit es,hogy felejtsem el azt a csokot is orokre!!:( Ez mar magaban nagyon nagy fajdalom,de az,hogy azota a haveri kore mindig piszkal es beszologat a suliban... De a legrosszabb megis az a mondat volt,amiben elmondta,hogy nem erez semmit sem!! Azota csak tavolrol lesem,nem beszelek senkinek sem arrol,hogy mi tortent es arrol sem,hogy valojaban mit erzek!!! Most mar rajottem,hogy ez csak platoi,ami tavolrol ragyod!! Minden nap 1 kuzdelem szamomra,amibol sohasem en kerulok ki gyoztesen!! Gyuloletem megis sajat magamra iranyul,mert nem gyulolom ot egy cseppet sem,szemernyit sem,nem gyulolom ot!!:(

UGYE CSAK EGY ÁLOM?

"Másfél éve hogy szerették egymást. Egy este a fiú ezt mondta: -Sajnálom de a mi szerelmünk eddig tartott! A lány szeme könnyes lett, megkérdezte: -De miért? A lány odalépett a lemezjátszóhoz s feltette a számot ami őket összehozta: Mond ugye csak álom volt az egész! A fiú odalépet a lányhoz s hátulról átölelte. csak ennyit mondott: -Így kellett történnie! Reggel a búcsúcsók után elváltak egymástól! Pár hónap múlva a lány elment a barátnőjével a városba az egyik vendéglőbe. Leültek az egyik asztalhoz és rendeltek. A barátnője meglökte: -Nézd ki jön be az ajtón! A lány odanézett. A fiú volt az a barátnőjével. A velük szemközti asztalhoz ültek. Némán köszöntek egymásnak. A fiú odament a zenekarhoz és azt mondta: -kérem lejátszanák azt a számot hogy: Mond ugye csak álom volt az egész! A zenekar játszani kezdett s a lány elsírta magát! A fiúhoz a felesége így szolt: -Nézd a szemközti asztalnál az a lány sír. Szerinted miért??? A fiú mondani akart valamit de nem tudott megszólalni a fájdalomtól. Később megnyugodott s így szolt: -Talán ez a dal mi összehozta s talán ennél a számnál váltak el a szerelmével. -De téged mi lelt drágám? -semmi csak fáj a fejem. -Mond mi lett azzal a lánnyal akivel elöttem jártál és miattam hagytad el?! -Azóta nem láttam. A lány meglátta a fiú feleségén a karikagyűrűt s már mindent értett. A barátnője kérdezte: -Mi bajod? -Semmi majd kint elmondom. A lány az ajtóból visszanézett a szeme találkozott a fiúéval. Kint azt mondta: -Soha többé nem akarom látni!! Soha többé!! Otthon elégette a fiú leveleit. Ráborult az ágyra s a fiú fényképét nézve sírt. Pár hónap múlva újra találkoztak. A fiú részeg volt, odalépett a lányhoz s így szolt: -Fiam született! A lány így szolt: -Gratulálok! Mellettük egy fiatal házaspár kezükben magnó. Ez a dal hallatszott: Mondd ugye csak álom volt az egész!!! Aztán megjelent a fiú felesége a babakocsival. A lány kitépte magát a fiú kezéből és elrohant. A fiú könnyes szemmel nézett utána, de már csak a fékcsikorgást halotta. A lány azonnal meghalt. A fiú könnyes szemmel nézte végig a temetést. Ő maradt utoljára a sírnál. A fájdalomtól elszakadt szível ment haza. Otthon a felesége a kisgyerekkel foglalkozott. Ő a szobába ment s magára zárta az ajtót. A lány képét nézte leveleit olvasta, a lemezjátszóra feltette a ma már legismertebb dalt: MONDD UGYE CSAK ÁLOM VOLT AZ EGÉSZ!!!"

 

Egy esős nyári este

Egyszer volt egy lány és egy fiú, mind a kettő még nagyon ifjú.
Már hosszú ideje együtt voltak, az évek csak teltek múltak.

Boldogok voltak mindketten, de a fiú azt gondolta, lassan elmúlik a szerelem.

Egy esős nyári este elindultak sétálni, a felhők érezték,
e a nap nem a lány álma.

Hosszú időn keresztűl beszélgettek, szomorkodtak, de közben mindketten hamisan nevettek.

Későre járt az idő, egyre jobban zúhogott az eső.
A fiú elmondta hogy szerelmük már nem olyan mint rég,talán jobb lenne ha kimondanánk, hogy itt a vég.

A lánynak elkezdet patakban folyni a könnye, és a könnycsepp az arcán a helyét meglelte.
Az idő még rosszabb lett, a sötét felhőkből szinte fekete eső esett.

A lány a tócsába meglátta magát és szerelmét, nem bírta elvíselni a fiú hideg közeledtét.
A lány becsukta a szemét, hirtelen eszébe jutott minden emlék.

Az arcán végig gördült egy fájó könnycsepp, ránézett a fiúra és hirtelen futásnak eredt.
A fiú utána kiabált de ezt már nem halotta, a fűlébe csak egy dolog csengett, a halál halk szava.

Futott, futott és meg sem állt egy patakig,
ott leűlt és gyorsan keresett valamit.
Valamit, ami éles és mély sebet ejt, egy üveg szilánkot gyorsan meg is lelt.

Csak űlt és erősen szorította a szilánkott, felkészült rá hogy elhagyja ezt a világott.
Könnyes szemével nem látott színte semmit, fogta és pár mozdulattal felvágta ereit.

A vére folyt bele a patakba, tudta ez már visszafordíthatatlan.
A fiú érezte hogy baj van, és arra is rá jött hogy, szerelme iránta halhatatlan.

Megbánta ezt az egészet, utána rohant már félholt szerelmének.
Mivel ismerte a lány gondolatait, tudta, hogy valahol magányosan szomorkodik.

Hamar megtalálta szerelmét, a lány ölébe hajtotta fejét.
A fiú elmondta mekkorát tévedett, hiszen a szeretet iránta soha nem érhet véget.

Kivette a lány kezébe maradt szilánkott, és ő is felvágta az ereit, hogy szerelmével hagyja el a világot.

 


A lány már alig élt, és a fiú is haldoklott,
utoljára még adtak egymásnak egy szerelmes csókot.
A lány a fiú ölébe feküdt, és halkan súgták egymásnak SZERETLEK,
ezentúl a szerelmes szívek örökre együtt lehetnek.

 

Asztali nézet