♥Idézetek♥

Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod, hogy az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ér, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted gyűrötten, kócosan, mégis boldog vagy :) <3

MENÜ

*

Mosolyogj az égre, hogy a Nap sugarában megláthassalak, nevess a szélbe, hogy amikor arcomhoz ér, megérezhesselek - és gondolj rám, hogy érzéseink találkozhassanak ♥

*

Egy másodpercig azon tűnődtem, hogy ha megc

sókolnám, az vajon megtörné-e a varázst, amely körülvesz bennünket? De már túl késő volt: amikor az ajka az ajkamhoz ért, tudtam, hogy ha száz évig élnék, akkor sem élhetnék át semmi ehhez foghatót.. :)

*

Mindennél jobban hiszek a szívemnek. Mégis én vagyok az a lány, aki ezernyi lakattal védi vasráccsal körülvett szívét. A zárakat sokan próbálták már kinyitni, hol sikerrel, hol sikertelenül.. azonban van valaki, akinek már a jelenlététől is eltűnik minden akadály.

*

” Csak élni, élni emberek! Időnk oly gyorsan elpereg, egy perc csupán az élet! De ez a perc lehet csodás, teremtő munka, alkotás, amely megőriz téged. ”

*

Michelangelo szerint akkor tudjuk eldönteni egy szoborról, hogy melyek a nélkülözhetetlen részei, ha ledobjuk egy hegyről. A felesleges részek úgyis letörnek róla. Néha az élet is pont ilyen, letaszít minket a hegyről. Amikor leérünk az aljára, csak a fontos dolgok maradnak velünk, és tisztán látunk, ha kitartunk.

*

- Én soha nem akarok felnőni! Úgy fáj.. 
- Azt ugye tudod, hogy soha nem növünk fel igazán? Minden nőben ott él egy kislány, épp úgy minden kislányban ott él egy nő.
- És mi a helyzet a fájdalommal?
- Az is az élet része. A fájdalomhoz viszonyítjuk a boldogságot, mint a völgyekhez a hegycsúcsokat. Nélkülük a világ unalmas és egysíkú volna!

 

 

Asztali nézet